ظاهرا ایشان کارشان کلاهبرداری هست، آیا میتوانند از دادن طلب من شانه خالی کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #97289412

با سلام و وقت بخیر، شخصی پولم را که به عنوان شراکت در کار تولیدی به او داده بودم را بدون مشورت در بورس سرمایه گذاری کرده.گفتن اظهار نامه تنظیم کن و از دفتر قضایی علیه ایشان ارائه کن.جلوی فروش سهام گرفته میشود و پول به من بر میگردد.
میخواستم بپرسم این پروسه چقدر طول میکشد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ضمن تنظیم اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی اعلام نمایید که با توجه به اینکه پول جهت مصرف معینی در اختیار شما گذاشته شده چنانچه خارج از موضوع تصرف سرمایه گذاری نمایید تحت عنوان خیانت در امانت قابل تعقیب می باشد .

اولا به صرف ارسال و ابلاغ اظهارنامه امکان توقف و ممانعت از فروش سهام وجود نخواهد داشت .
ثانیا طرح دعوی در خصوص موضوع مورد نظر باید با بررسی قرارداد موجود که فیمابین شما و طرف مقابل تنظیم گردیده صورت بگیرد .
ثالثا حتی بر فرض آنکه سرمایه گذاری شما در رشته و کار خاصی صورت گرفته و عامل قرارداد در کار دیگری فعالیت نموده باشد بازهم موضوع مشمول تعریف قانونی کلاهبرداری نمیشود .
رابعا توصیه میشود متن قراردادتان را برای بررسی بیشتر در اختیار یک وکیل بگذارید تا راهکار صحیح و راهنمایی دقیقی به عمل آورد .

سلام دوست عزیز اینکه چه کسی به شما مشاوره داده اینچنین عجیب است .روند قضایی و زمان آن در نهایت با محاکمه است