آیا هیچ قانونی مبنی بر عدم ارائه مجوز به صاحب ملک به علت نزدیکی به کسب بنده وجود نداره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۲ #97284975

سلام
بنده سوپر مارکت دارم و قراره که در فاصله ۲۰ متری مغازه من یه فروشگاه مواد غذایی زده بشه ..
سوالم اینه که آیا هیچ قانونی مبنی بر عدم ارائه مجوز به صاحب ملک به علت نزدیکی به کسب بنده وجود نداره ..باتوجه به اینکه من ۵ ساله که مغازه دارم. و اینکه من می تونم از راه قانونی مانع این کار بشم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام منعی وجود ندارد

در این خصوص منع قانونی وجود ندارد

قبلا بر اساس «قانون حفظ حریم صنفی» میان واحدهای صنفی با فعالیت یکسان ، باید فاصله جغرافیایی مناسبی رعایت می‌شد لیکن از سال ۱۳۹۲ با تصویب «قانون نظام امور صنفی» این موضوع منتفی شده و منع قانونی برای ایجاد واحدهای هم صنف در مجاورت یا نزدیکی یکدیگر وجود ندارد .

سلام خیر قانونا منعی در این خصوص وجود ندارد

منع قانونی در این خصوص وجود ندارد