مجازات سرقت از مغازه توسط شاگرد چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۴۸۵ #97269401

سلام خسته نباشید
مجازات کسی که از مغازه دزدی کرده چی؟
طرف شاگرد مغازه هست و دزدی به این صورت بوده که بجای کشیدن کارت با دستگاه pos مشتریانش رو وادار به انتقال پول به کارت شخصی خودش کرده، مبلغ مال مسروقه حدود ۵۰ میلیون هست.
و اینکه آیا مجازاتش قابل تقلیل یا تبدیل به جزای نقدی هست یا خیر؟
ممنونم

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر چنین اقدامی سرقت محسوب نمی شود و تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگگیری است و تخفیف و تقلیل مجازات نیز با توجه به شرایط پرونده در دادگاه با صلاحدید قاضی انجام می پذیرد

اتهام انتسابی خیانت در امانت است و امکان تخفیف و تعلیق مجازات وجود دارد بهترین کار جلب رضایت شاکی است

سلام
این کاری که گفتید تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگرد است و مجازات اش تا ۳ سال حبس می باشد اینکه قابل تبدیل یا تقلیل باشد با توجه به اوضاع و احوال پرونده است

با سلام عمل یاد شده خیانت در امانت میباشد مجازات در صورتی قابل تقلیل یا تخفیف است که متهم یکی یا چند شرط از شرایط ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی شامل موارد ذیل را داشته باشد:
الف- گذشت شاکی یا مدعی خصوصی
ب- همکاری مؤثر متهم در شناسایی شرکا یا معاونان، تحصیل ادله یا کشف اموال و اشیاء حاصله از جرم یا به کار رفته برای ارتکاب آن
پ- اوضاع و احوال خاص مؤثر در ارتکاب جرم، از قبیل رفتار یا گفتار تحریک آمیز بزه دیده یا وجود انگیزه شرافتمندانه در ارتکاب جرم
ت- اعلام متهم قبل از تعقیب یا اقرار مؤثر وی درحین تحقیق و رسیدگی
ث- ندامت، حسن سابقه و یا وضع خاص متهم از قبیل کهولت یا بیماری
ج- کوشش متهم بهمنظور تخفیف آثار جرم یا اقدام وی برای جبران زیان ناشی از آن
چ- خفیف بودن زیان وارده به بزه دیده یا نتایج زیانبار جرم
ح- مداخله ضعیف شریک یا معاون در وقوع جرم

تشخیص اینکه مجازات متهم تقلیل یا تبدیل شود . با توجه به محتویات پرونده ودلایل ابرازی ، با دادگاه است