چیزی به من تعلق میگیرد و ارزش شکایت و پیگیری را دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #97262233

با سلام
بیش از ۱۲ سال در شرکت ملی حفاری ایران ( اهواز ) به صورت نیروی پیمانکاری کار میکنم سال ۹۶ بر اثر حادثه انفجار و آتش سوزی دکل حفاری , دچار حادثه و موج انفجار و گاز گرفتگی و سوختگی هر دو گوش و صدمه جسمی بر اثر موج انفجار و استرس شدید ناشی از حادثه شدم . همچنین به مرور زمان مشکلات تنفسی و اعصاب و روان شدید شدم . به گونه ای که سال ۹۸ تشنج کردم به مدت یک ماه در بیمارستان اعصاب و روان بستری و با انجام الکتروشک نیز دچار فراموشی زیادی شدم .
هنگام بستری بودن من در بیمارستان شرکت ملی حفاری من را به دلیل غیبت اخراج کردند . و بعد از حدودا ۳ ماه بازگشت به کار گرفتم که از نظر طب کار شرایط ویژه ای برای کار برای من گذاشتند .
از زمان اخراج تا زمان بازگشت به کار حقوق و مزایا و بیمه من قطع شد و بعد از بازگشت به کار از عیدی و سنوات من کاسته شد . همچنین پاداش پرداختی شرکت نیز به من تعلق نگرفت.
اکنون پیمانکار عوض شده ولی هنوز قراردادی امضا نکردم و هیچ تصفیه حسابی با پیمانکار قبلی انجام ندادم .
میخواهم شکایت کنم و تمام خسارات ایجاد شده را به دلیل اخراج از شرکت یا پیمانکار طلب کنم .
سوال اینجا است ::: آیا اداره کار پشت شرکت است یا کارگر؟ آیا باید وکیل بگیرم؟ اصلا چیزی به من تعلق میگیرد و ارزش شکایت و پیگیری را دارد؟
ممنون میشم پاسخ سوالات من را بدهید
و اگر مواردی وجود دارد که باید بدانم منمون میشم من را راهنمایی کنید
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قطعا اقدام نمایید و قانون کار حمایت کننده کارگر میباشد

سلام
قطعا میتوانید به اداره کار محل خدمت نسبت به مطالبات قانونی خود علیه کارفرما شکایت کنید ضمن اینکه قانون کار پشتوانه کارگر است در جهت قبول وکالت پرونده شما در خدمتم مشاوره تلفنی رزرو نمایید