آیا می توانم با وجود عدم اشتغال آنها در شرکت بعنوان شاهد استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۸ #97252693

من سفته ای بابت ضمانت حسن انجام کار به شرکت دادم که اجازه نوشتن حسن انجام کار را روی سفته ندادند اما بعد از اتمام قرارداد به من عودت نشد و اجرا گذاشتن.
همکاران بنده شاهد بودند که سفته ها ضمانت هستند و در آن زمان شاهد بوده اند که سفته ها بابت ضمانت از کارمندان گرفته شده است اما آن همکاران هم دیگر در آن شرکت مشغول بکار نیستند.
آیا می توانم با وجود عدم اشتغال آنها در شرکت بعنوان شاهد استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله . شهادت ایشان قابل استماع است اما اعتبار آن به نظر قاضی است .

استفاده از شهادت نامبردگان بهترین راه اثبات امانی و صمانتی بودن سفته ها است