مجازات سرقت از موسسه مالی اعتباری بصورت گروهی و اینترنتی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۹ #9725

میخواستم بدونم, مجازات بالا کشیدن پول های یه موسسه ی مالی اعتباری, از راه اینترنتی ک توسط یک گروه از هکر ها انجام شده چیست؟ در صورتیکه توان پرداخت جریمه مالی نباشه, چند سال زندان داره؟!

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علاوه بر رد مال به آن موسسه ، به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست تا یکصد میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم می شوید

این جرم مشمول ماده 13 قانون جرایم رایانه ای میشود.

ماده (١٣) هرکس به طور غیرمجاز از سیستم‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‎ها یا مختل کردن سیستم وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن‌ به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست تا یکصد میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

اگر سرقت رایانه ای بصورت گروهی و سازمان یافته و از نهاد های دولتی و خدمات عمومی باشد.به حداکثر مجازات و یا هردو محکوم میشوند.

موفق باشید.