آیا به مستاجری که در پایان قرارداد ملک را تحویل نداده؛ خسارت تاخیر و هزینه های دادرسی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴ #97203544

ملکی تا تاریخ ۹۹/۵/۱۰ قرارداد رهن و اجاره داشته است.... ولی قرارداد طبق رای شورا از ۹۹/۳/۲۰ به دلیل پرداخت نکردن اجور تایید فسخ شده و مستاجر محکوم به تخلیه و پرداخت اجور معوقه و غیره شده است که بتازگی بابت این رای اجراییه صادر شده است و موجر منتظر اجرای رای و تحویل گرفتن ملک هست.... و مستاجر نیز از تاریخ ۹۹/۵/۱۰ مورد اجاره را تخلیه کرده و کلید را همچنان در تصرف نگه داشته و به موجر یا مرجع قضایی تحویل نداده است... و با این وجود دادخواست مطالبه وجه الرهانه و تامین خواسته از شورا نموده است که در این بابت رای صادر شده است. و با اینکه در متن رای بارها موجر به تخلیه نکردن مورد اجاره اشاره و تاکید کرده است.... ولی باز هم به پرداخت وجه الرهانه فقط با احتساب کسر اجور معوقه... و هزینه های دادرسی و خسارت تاخیر تادیه وجه الرهانه از تاریخ تقدیم دادخواست تا یوم الادا محکوم شده است آیا نباید چون مورد اجاره تحویل داده نشده بود این دادخواست رد میشد؟؟ آیا درصورت تجدید نظر... این رای با این مستناد توسط دادگاه تجدید نظر منقضی و باطل خواهد شد؟ اگر منقضی میشود باید چه کرد و به چه ماده هایی میشود استناد کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مسلما مستاجر هم حقوقی دارد.
و میتواند دادخواست مطالبه وجه الرهانه و تامین خواسته از طریق شورا مطرح کند .و قانونا اینکه مورد اجاره را تحویل نداده دلیل بر رد دادخواست مستاجر نبوده.
اما به هر حال شما قانونا حق تجدید نظر خواهی از رای را دارید.
و مسلما میتوانید روی اجراییه هم اقدام کنید.
موفق باشید

اگر رای بر پرداخت ودیعه در مقابل تخلیه مورد اجاره صادر شده باشد صحیح می باشد در غیر اینصورت باید درخواست تجدیدنظرخواهی نمایید .