آیا می توان از واحد مسکونی برای کار تجاری استفاده نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۷ #97196281

باسلام
ساختمان سه طبقه ای (سه واحدآپارتمان) است که طبقه ای همکف متعلق به اینجانب می باشد. می خوام قسمتی از آپارتمان خودم رو مغازه کنم . با دو واحد بالا هم صحبت کردم و با هم توافق کردیم. حالا می خوام بین خودم و دو واحد بالا یک قرارداد بنویسم که در آینده هیچ ادعایی در مورد مغازه نداشته باشند و مشکل قانونی برام پیش نیاد . لطفا راهنمایی کنید متن قرارداد چگونه باید بنویسم.
ممنون از شما

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی‌توان کاربری مندرج در پروانه ملک را تغییر داد و استفاده‌ای خلاف کاربری ملک کرد اما استثناهای متعددی در قوانین پیش‌بینی شده است برخی از استثناهای استفاده غیرمسکونی از ملک مسکونی به شرح زیر هستند:

دائر کردن دفتر وکالت و مطب و دفتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق و دفتر روزنامه و مجله و دفتر مهندسی مستند به تبصره بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداریاستفاده برای مشاغل خانگی مستند به ماده ۲ قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مصوب ۱۳۸۹/۰۲/۲۲تاسیس دفتر مطبوعات مستند به ماده ۳ آیین‌نامه محل تاسیس دفاتر مطبوعات مصوب۱۳۸۰/۰۳/۲۷فعالیت شغلی پزشکان و صاحبان حرف و وابسته مستند به قانون محل مطب پزشکان مصوب ۱۳۶۶/۱۰/۲۰