آیا برای این قسمت باقیمانده نیز ایشان باید مجدد درخواست انحصار وراثت بدهند یا نه نیازی نیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۵ #97192579

سلام و درود
متوفی قبل از فوت و در وصیت نوشته و قید کردند که به علت اینکه خرج مراسم و کلیه هزینه های ایشان را بعد از فوت یکی از ورثه تقبل کرده لذا ۳۰۰ متر از یک ملک و حیاط مسکونی به مساحت کلی ۶۰۰ متر را در روستایی و به صورت قانونی به ایشان دادند و این ورثه نیز بعد از فوت پدرشان برای انتقال این سهم قانونی خود و گرفتن سند، انحصار وراثت انجام دادند، سوال این است که از آنجایی که از ۳۰۰ متر باقیمانده نیز ایشون همراه دیگر وراث سهم دارند و تقسیمی صورت نگرفته آیا برای این قسمت باقیمانده نیز ایشان باید مجدد درخواست انحصار وراثت بدهند یا نه نیازی نیست؟
ممنون

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر لازم نیست

با سلام خیر نیازی نیست.

با سلام
خیر نیازی نخواهد بود

سلام و درود خیر نیازی نیست

گواهی انحصار وراثت صادره کافی است.

با سلام
خیر با این شرایط نیازی نخواهد بود

با سلام و احترام
خیر نیازی نیست