به عنوان اعتراض ثالث به دادگاه رفتم، بعضی ها گفتن چون ماشین لیزینگی بوده به مشکل خواهی خورد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۲ #97189364

سلام بنده سال ۹۷ یه خوردو از یک نفر خریدم خودرو لیزینگی بود من نقد پولش دادم به طرف اون ‌گفت قسطش خودم میدم قسط اخر نداد که بهمن سال ۹۸ میشد بنده خودم رفتم دو هفته پیش قسط دادم و سند از رهن لیزینگ‌ ازاد کردم و رفتم برا تعویض پلاک که گفتن شکایت رو پلاک بعد از پیگیری از دادگاه متوجه شدم که صاحب سند بدهی اورده بالا و چند روزخ رفته زندان و دادگاه حکم توقیف اموالش داده و ماشین بنده هم جز اموالش بود، البته من همون سال هم قول نامه دستی با شاهد و اثر انگشت و هم وکلات قطعی سند و پلاک و فیش واریزی پول به حساب این اقا و به مدت دوساله گه بیمخ نامه ماشین بنام خودمه، حالا به عنوان اعتراض ثالث به دادگاه رفتم و وقت دادگام ۱۰ روز دیگس، حالا بعصی از دوستان گفتن چون ماشین لیزینگی بوده ممکنه قاصی گیر بده لطفا کمکم کنید که از نگرانی دارم ممیرم،
مرسی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا خودروی که شما خریداری کرده ایت بصورت لیزینگی به معنی این است مالکیت خودرو به مالک تعلق دارد تا زمان پرداخت اقساط خودرو در این حالت بایستی قرار داد بین شما و مالک پرداخت شود که بر حسب اظهارت خودتان قلنامه ،وکالت نامه دارید از مالک ؟اگر قلنامه ،وکالت نامه داریت از همان زمان خرید خودرو سند مستندات شما بود خودرو در ید شماست البته باید دید وکالت به چه عنوان به شما دادشده است فروش مال منقول، بلا عزل ،مالکیت خودرو را به شمافروخته؟یا پلاک؟ و اینکه آیا فروش خودرو اموال منقول قبل از طلبکار بودن مالک بوده یا بعداز اینکه مال فروخته شده به شما دچار بدهی منجر به حکم توقیف اموال شده است