امضای من پای یه صورت جلسه ی تایپی جعل شده چگونه ثابت کنم امضای من نیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۱۷۶ #97179618

یک سال پیش با یه آقایی در کارگاه در و پنجره سازی شریک شدم پسرم به عنوان نماینده و مونتاژ کار بنده مشغول بکار شد، بعد از چند ماه پسرم برای کاری دو ماه رفت یه شهر دیگه وقتی برگشت شریکم قفل در کارگاه رو عوض کرده بود،
شاکی شدم در اولین جلسه ی رسیدگی منکر تعویض قفل شد، در جلسه ی دوم یه صورت جلسه آورد که سهم منو خریده امضای منم جعل کرده بود، هرچی گفتم امضای من جعل شده قاضی توجه نکرد و رای به بیحقی من داد. تکلیف من چیه؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱_اگر پرونده به کارشناس خط ارجاع شده است و رای عدم جعلی بودن صادر شده است
۲_ می توانید درخواست هیات ۳و یا ۵نفره کارشناسان خط بدهید
با تشکر

سلام
علیه طرف دعوای جعل و استفاده از سند مجعول طرح نموده و با تقاضای کارشناسی، جعلی بودن سند را اثبات نمایید

باید طرح شکایت کیفری جعل واستفاده از سند مجعول علیه شریک خود کنید که ارجاع به کارشناس خواهد شد

باسلام
به حکم صادره اعتراض نمایید
ایراد جعل و ارجاع به کارشناسی را می خواستید

دردادسرا شکایت جعل واستفاده ازسند مجعول را طرح کنید .درصورتیکه اصل سند موجودباشد

سلام با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول باید در دادسرا شکایت مطرح کنید .

بایستی سند را دد مینمودید و ایراد جعل و ارجاع به کارشناسی را می خواستید و اگر قاضی توجهی نکرده است به حکم صادره اعتراض نمایید