امکان دارد با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع مجددا از ایشان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۷ #97169526

سلام و احترام.
از فردی به جرم خیانت در امانت یک چک شکایت شد در تجدیدنظر ایشان بی گناه تشخیص داده شد امکان دارد با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع مجددا از ایشان شکایت کرد.مبلغ چک ۷۰میلیون بوده و ایشان با پشت نویسی کل مبلغ چک به شخص دیگری واگذار کرده اتد و در کارشناسی مشخص شده که فقط ۳۰میلیون از این چک از اینجانب طلب دارند.شخص ثالث هم کل نبلغ چک را در دادخواست حقوقی مطالبه کرده

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادخواست حقوقی قابل پیگیری است

با درود جرمی واقع نشده است دادخواست حقوقی دهید

بادرودوسلام باید حقوقی پیگیر موضوع باشید.

درود
می توانید مابه تفاوت را از طریق حقوقی دریافت کنید.

سلام ، با توجه به متفاوت بودن عنوان اتهامی بله می توانید .

سلام
به نظر نمی رسد جرمی واقع شده باشد و موضوع را باید حقوقی پیگیری کنید.

به استناد قرارداد پایه و با دلایل خود می توانید دادخواست جدید ارائه نمایید.