اظهار نامه استرداد سفته برای مخاطبم بفرستم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۲ #97162993

باسلام بنده تا تاریخ ۹۸/۱۲/۲۸ با یک شرکت قرارداد امضا کردم و سفته ای بابت حسن انجام کار به انها دادم به علت حقوق نامکفی قطع همکاری و ترک کار پیش از اتمام تاریخ قرارداد کردم. و الان بابت سفته هام بهم میگن که نه ماه تا دوازده ما بعد از قطع همکاری خودمون بهت برمیگردونیم درصورتی که گفتند برای عید میتونم بگیرم.حال با این وجود میخواستم بدونم میتونم اظهار نامه استرداد سفته برای مخاطبم بفرستم؟ مشکلی پیش نمیاد ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر مطالبه و معوقاتی ندارید دادخواست استرداد سفته بدهید

سلام
با توجه به اینکه قرارداد کار نوشته اید قبل از اتمام مدت نمی توانسته اید کار خود را خاتمه دهید و اگر با توافق کار را خاتمه داده اید چون سفته به خاطر حسن انجام کار بوده و شما تخلفی درباره کارهای محوله خود انجام نداده‌اید می‌توانید دعوی استرداد سفته را با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود اقامه نمایید و بهتر است قبل از آن برای ایشان اظهار نامه ارسال کنید و چنانچه میسر بود با پیگیری و توافق کار را حل و فصل نماید

چنانچه موضوع ضمانت سفته ها در قرارداد ذکر شده باشد جای نگرانی نیست ولی میتوانید با ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد سفته ها را نموده تا از نگرانی رهایی یابید .

با سلام،نسبت به انجام امور تسویه خویش اقدام نمایید، اصولا نیاز به ارسال اظهار نامه نیست مگر اینگه سفته به صورت سفید امضا و تحویل شده باشد