ایا احتیاج به گرفتن مجوز از قاضی هم هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۳ #97123086

برادر بنده در زندان است میخواهیم برای کارهای انحصار وراثت پدرمان از او وکالته کاری یا محضری بگیریم ایا احتیاج به گرفتن مجوز از قاضی هم هست یا نه لطفا طی کردن مراحلش را برایم در هر دو صورت توضیح بدهید و چه مدارکی باید دو طرفمان همراه داشته باشیم را بمن بگویید متشکرم

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای تنظیم وکالت نامه نیاز به تایید رئیس زندان یا معاون او است.

تنظیم هر گونه تعهدنامه و سند رسمی از متهم زندانی، باید با اجازه مقام قضایی و قاضی ناظر زندان و توسط یکی از سردفتران مورد تایید اداره ثبت کل باشد.

با سلام برای گرفتن گواهی حصر وراثت یکی از وراث وبا دردست داشتن مدارک سجلی سایر وراث میتونه اقدام کنه حتی اگه کسی جزو ورثه نباشه ولی ذینفع باشه ودادگاه هم گواهی کنه میتونه

با سلام
برای گرفتن هرگونه تعهد و یا تنظیم سندی که یک طرف آن در زندان هست نیاز به اجازه قاضی ناظر زندان ویا مقام قضایی هست در صورت موافقت ایشان توسط یکی از سردفتران دفاتر اسناد رسمی در زندان تنظیم می شود

سلام
برای تنظیم وکالت نامه نیاز به تایید رئیس زندان یا معاون او است

مطابق ماده ۱۶۰ ـآیین نامه اجرایی سازمان زندانها : تنظیم هرگونه سند معامله و قرارداد یا تعهدی که یک طرف آن زندانی باشد بایستی با اجازه مقام قضائی مربوطه یا قاضی ناظر زندان انجام و در صورت لزوم در زندان بوسیله یکی از سردفتران اسناد رسمی با شرائط عادلانه از سایر دفاتر اسناد رسمی انجام پذیرد .
همچنین مطابق تبصره‌ دو ماده ۱۴ آیین نامه قانون دفاتر اسناد رسمی : برای‌ تنظیم‌ اسناد زندانیان ‌، سردفتری‌ که‌ از طرف‌ اداره‌ کل‌ ثبت‌ معین‌ می‌شود مکلف‌ است‌ دفاتر اسناد رسمی‌ را به‌ دفتر زندان‌ برده‌ سند را با حضور نماینده‌ دادستان‌ شهرستان‌ تنظیم‌ و ذیل‌ سند و ثبت‌ دفتر مراتب‌ را قید و به‌ امضای‌ ذی‌ نفع‌ و نماینده‌ مزبور برساند .