آیا مرد در زمان عده بدون اینکه زن رضایت به برگشت به زندگی مشترک داشته باشه میتونه طلاق رو باطل کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۵۸ #97055761

با سلام. من و همسرم مدت طولانی باهم زندگی نمیکنیم و هیچگونه روابط زناشویی بینمون برقرار نبوده. در زمانی که همسرم هم این رو اقرار کنه، بعد از طلاق از نظر قانونی عده واجب است؟
آیا مرد در زمان عوده بدون اینکه زن رضایت به برگشت به زندگی مشترک داشته باشه میتونه طلاق رو باطل کنه یا درخواست رجوع بده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شما در هر صورت پس از طلاق ملزم به گذراندن عده می باشید
در خصوص رجوع نیز در صورتی که طلاق رجعی باشد ایشان بدون اذن شما قادر به رجوع خواهند بود

با سلام
بله عده قانونی و شرعی بعد از طلاق شروع و رعایت آن الزامی است
اگر طلاق رجعی باشد بدون رضایت شما زوج میتواند رجوع نماید
اما در رویه کنونی که دادگاه رسیدگی و رای صادر میکند تقریبا تمامی آرا یا طلاق خلع و مبارات هست یا بائن که قابل رجوع نمیباشد

با سلام
در صورتی که طلاق شما بائن باشد قابل رجوع نیست و یا چنانچه به صورت توافقی برای طلاق اقدام نمایید تا زمانی که شما در دوران ۳ ماه و ۱۰ روز که عده دارید به مهریه بخشیده شده رجوع نکنید همسرتان نمی تواند از طلاق رجوع کند ولیکن در طلاق رجعی مرد در دوران عده بدون رضایت زوجه نیز می تواند رجوع نماید.

در صورتیکه طلاق ازنوع رجعی باشد زوج درزمان عده حق رجوع وباطل کردن طلاق رادارد ولی اگر طلاق ازنوع بائن باشد امکان رجوع در زمان عده نیست نوع طلاق در گواهی عدم امکان سازش قید شده است