ثابت کرده اند که یکی از فرزندان همسر مرحوم هستند؛ تکلیف ورثه چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۹ #97039582

سلام یک سوال داشتم خدمتون

اگر یک زمینی که از پدر به فرزندان ارث رسیده و یک هشتم قیمت زمین را محاسبه کردند و بجای پول زمین از زمین کسر شده و بر اساس انحصار وراثت هر یک از همسران تقسیم شده و ورثه بعد از اینکه زمین را فروخته اند حال یکی همسران مرحوم که قبلا شوهر دیگر داشته و در انحصار وراثت مادرش نبوده الان بیاید و تقاضای ارث سهم مادری را بکند.
در صورتیکه ورثه قبلا زمین را فروخته اند با قیمت a ریال و الان که رفته اند ثابت کرده اند که یکی از فرزندان همسر مرحوم هستند و از ۱/۸ قیمت زمین همسر مرحوم ارث می‌برند تکلیف ورثه چیست؟

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
سایر وراث باید سهم ایشان را پرداخت نمایند

درود سایر وراث باید سهم ایشان را جدا و پرداخت نمایند

با توجه به اثبات جز وراث بودن فرزند شما سایر وراث باید سهم ایشان را جدا و پرداخت نمایند

با سلام
در صورت اثبات ورثه بودن شخص و نیز اینکه تقسیم سهم الارث شده لذا وراثی که ترکه بین آنان تقسیم شده است موظفند هر کس از سهم الارث خود مبلغی ( محاسبه شده ) بعنوان سهم الارث ورثه جدید پرداخت نمایند .