از بین وراث یک نفر درخواست تقسیم ارث را دارد، چگونه میتوان اقدام نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۱۲۹ #97030017

از بین وراث یه وارث درخواست تقسیم ارث رادارد، چگونه میتوان اقدام نمود؟
تعداد وراث ۷ نفر ولی شاید سه نفر مایل به تقسیم ارث هستن چه اقدامی میتوان کرد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکی ازوراث می تواند تقاضای تقسیم ترکه نماید
تقسیم ترکه درصلاحیت دادگاه

مخاطب گرامی با درخواست حتی یک نفر تقسیم ارث اجباری خواهد بود.

هر یک از وراث به تنهایی میتوانند درخواست تقسیم ترکه را از دادگاه بنمایند و مانعی ندارد

سلام متقاضیان باید درخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم کنند .

سلام
گام اول در تقسیم ارث، داشتن گواهی انحصار وراثت است
یکی از مهمترین مراحل گرفتن ارث ، تصفیه ترکه است به این معنی که در ابتدا بایستی دیون متوفی پرداخت شود
درخواست دادرسی از سوی وراث به منظور دریافت ‌و تقسیم ‌سهم‌الارث ،
اگر وراث به توافق خاصی رسیده باشند، آن را به صورت مکتوب در آورده و در نهایت به امضای ورثه می‌رساند. اما در صورتی که توافقی بین بازماندگان شکل نگیرد دادگاه برای رسیدگی به موضوع، کارشناس تعیین خواهد کرد

اگر یک یا چند نفر از ورثه راضی به تقسیم ترکه نباشند،کسی که مایل است اموال تقسیم شود باید از دادگاه تقسیم ترکه را درخواست نماید.

ابتدائا گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف اخذ کنید. سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه از دفاتر قضایی ثبت نمایید.
رضایت یا عدم رضایت سایر وراث مانع تقسیم ارث نیست.

سلام و وقت بخیر
با مراجعه به شورای حل اختلاف گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید ، برای تقسیم ارث با مراجعه به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی دادخواست تقسیم مال مشاع غیر قابل افراز ثبت نمایید.