ایا امکان فسخ معامله ای که توسط یکی از ورثه انجام شده، وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۴۰۵ #96954095

زمین موروثی توسط یک نفر فروخته شده.میشود پس گرفته شود؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتیکه یکنفر از ورثه زمین موروثی را بفروش برساند و از جانب بقیه وراث وکالتنامه یا اجازه نامه فروش نداشته باشد ضمن طرح دعوی حقوقی به بطلان معامله میتوانید شکایت کیفری فروش مال غیر نیز نمایید

سلام معامله صورت گرفته ، فضولی است و غیر نافذ . لذا ورثه ای که قرارداد را تنفیذ نکنند یا سهم خود از ثمن معامله را دریافت نکرده باشند و در صورتی که انتقال دهنده از بقیه ورثه وکالت نداشته ، حق طرع دعوی اعلام بطلان معامله فضولی را دارند . ضمن این که مضوع جنبه کیفری هم دارد .

با احترام چنانچه بقیه ورثه مبایعه نامه را امضا نکرده و ثمن معامله را نگرفته باشند و یا اجازه و یا اذن در فروش نداده باشند امکان ابطال یا اعلام بطلان معامله به نسبت سهم خود را خواهند داشت.