با مدیر ساختمان مردم آزار چطور برخورد قانونی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۸ #96919676

با سلام و عرض ادب
از مهرماه سال ۹۹ در ساختمانی ساکن شده ایم که مدیر ساختمان به عناوین مختلف سعی بر هم زدن ارامش و اسایش ما دار با بذله گویی و دروغ های متفاوت استشهادیه بر علیه ما و از زبان مالک ما از همسایه های دیگر جمع اوری کرده و چندین بار از طریق تماس تلفنی اهانت نیز کرده. مستاجر قبلی نیز اظهار داشته که ایشون مشکل اخلاقی و روانی داره و ماشین ایشون رو هم در پارکینگ خط انداخته. امروز هم بعد از یک هفته هنگام بیرون اوردن ماشین خود از پارکینگ متوجه شدم که بر روی ماشین من هم خط های متعدد و عمیقی انداخته شده و ساختمان فاقد دوربین میباشد و مالک به خاطر دیوونه بودن ایشون نیز حضور پیدا نمیکنن همسایه ی دیگر توصیش تنها فاصله گرفتن از ایشون بوده. بفرمایید بنده از طریق قانونی چه طور میتونم ایشون رو ادب کنم؟! و خسارت وارد شده رو بگیرم؟!

مشاوره حقوقی مزاحمت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اهانت و توهین میتوانید شکایت کنید در خصوص خسارات وارده بر ماشین در صورتی ک دلیل داشته باشید میتوانید شکایت کنید

در صورت داشتن مستندات کافی و لازم می توانید علیه ایشان تحت عنوان به جرم توهین و تخریب خودرو شکایت کنید

درود
با داشتن دلایل و مدارک به جرم تخریب و توهین می توانید شکایت کنید.

درصورتی که دلیلی بر ورودخسارت دارید دادخواست تقدیم نمایید

با درود با مدارک و مستندات محکمه پسند میتوانید علیه ایشان طرح دعوا نمائید

درود بر شما، در مورد تمام این موارد می‌توانید علیه ایشان اقدام به شکایت کنید، لکن بایستی با مدارک و مستندات و شواهد بتوانید آنرا اثبات کنید.

با سلام
طرح هر دعوایی مستلزم ارائه ادله کافی می باشد . چنانچه در این خصوص می توانید به دلایل قانونی استناد نمایید ، شکایت لازم را انجام دهید .