چرا بانک از حساب ضامن کسر نمیکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۸۷ #96913

سلام وخسته نباشید سال 93من وامی را از بان ک مهر اقتصاد دریافت کردم وان را با ضامن نصف کردم پس از مدتی که ضامن سهم خود را پرداخت نکرد من هم صبر کردم تااز حساب ایشان کسر شود وطی یک نامه کسر شد اما پس از 11ماه کل مبلغ به حساب ضامن برگشت داده شد حالا سوال من این است 1 در حال حاضر بانک میتونه حسابهای من را در بانک های دیگه مسدود کنه ؟دو اینکه امکانش هست از ضامن به خاطر عدم پرداخت سهم ش از وام شکایت کنم ؟و3 اینکه چرا بانک از حساب ضامن برداشت نکرده ؟؟؟واینکه ایا بعد از وام گیرنده ضامن نباید پرداخت کنه

مشاوره حقوقی قرارداد قرض
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود اگر حساب وام گیرنده موجودی نداشته باشد از حساب ضامن برداشت می‌شود

با سلام بستگی به نظر بانک دارد ودراین مورد مختاراست

بانک میتواند هم از حساب صاحب وام مبلغ را برداشت کند و یا از حساب ضامن. یعنی مختار است.