شرایط تغییر نام چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #96900769

سلام خسته نباشید اسم شناسنامه ایی من حدیث هست ایا میتونم به هلن تغییرش بدم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سخته چون اسم ائمه هست ولی باید درخواست بدید به ثببت احوال ببینید موافقت میکنند

سلام
خیر با با توجه به اینکه این نام برنام قبلی شما ارجحیتی ندارد تغییر نمی دهند
البته اگر شما به حدیث معروف هستید می توانید به استناد شهادت شهود با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود دادخواست الزام اداره ثبت احوال به تغییر نام تقدیم نماید تا دادگاه به موضوع رسیدگی نمایند

چونکه هلن از اسامی خارجی است طبق قانون ثبت احوال انتخاب اسامی خارجی برای اتباع ایرانی ممنوع است.

میتوانید درخواست بدید اما موافقت ان به عهده ثبت احوال میباشد

با سلام
هر شخصی میتوان صرفا یک بار اقدام به تغییر نام خود نماید لذا برای این امر بایستی با مراجعه به اداره ثبت و ثبت تقاضا برای تغییر نام حدیث به هلن ، اگر طبق ضوابط اداره ثبت امکان تعویض نام حدیث به هلن ممکن باشد در اینصورت با درخواست شما موافقت و در غیر اینصورت میتوانید با تنظیم دادخواست بر علیه اداره ثبت احوال اقامه دعوی نمایید .
موفق باشید