آیا می توانم به علت آزار همسرم جدا شوم و حضانت دخترم رو هم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۱ #96893803

من و همسرم دختر نه ماهه ای داریم، اوایل فک میکردم همسرم ساده است ولی بعد اینکه دخترم به دنیا آمد رفتارهای او من رو به این نتیجه رساند همسرم از نظر ذهنی کامل نیست و چندین سری دعوا به زدن رسیده آیا می توانم به علت عقب ماندگی از همسرم جدا شوم و حضانت دخترم رو هم بگیرم برای طلاق از همسرم میتوانم این موارد رو علت قرار بدم یا از چه طریقی میتوانم درخواست طلاق بدم
رفتارهایی نظیر اینکه موقعی که درد زایمان داشتم به او گفتم من رو دکتر ببر نبرد، مجبور شدم به خانوادم بگویم
یا اینکه در اولین مسافرتمون به مشهد منو به خاطر خانوادش تو مشهد تنها گذاشت و مجبور شدم تنها در مشهد بمانم و یا اینکه بعد زایمان برای من و فرزند مایحتاج رو تهیه نمی کرد
این رفتارها رو از قصد انجام نمیده فقط متوجه نیست دست خودش نیست
یا بعد اینکه من رو میزند میشینه گریه می کنه و مثال دیگه با عروسک بچه میخوابه و وقتی حرف زشت میزنه میگم جلوی بچه نزن میگه بچه نمی فهمه
وقتی بچه تب می کنه، متوجه نمیشه بچه مریض هست. فک می کنه من هم به دروغ بهش میگم تب داره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آزار و اذیت و نبردن شما به پزشک و مواردی از این قبیل در صورت اثبات از موارد عسر و حرج است لذا به استناد آن می توانید درخواست طلاق خود را تقدیم دادگاه کنید

درود
شما باید عسر و حرج خود را ثابت کنید اگر نفقه نمی دهد دادخواست نفقه بدهید اگر باز پرداخت نکرد می تواند دلیلی شود برای طلاق.

سلام بهتر است قبل تقدیم دادخواست همراه ایشان به پزشک متخصص مراجعه کنید و نظر ایشان را ضمیمه ی دادخواست کنید همچنین ارجاع به پزشکی قانونی هم بخواهید.

سلام
شما بامراجعه به پزشکی قانونی اگر برای عقب ماندگی همسرتان گواهی بگیرید با اثبات عسروحرج می توانید تقاضای طلاق نمایید
حضانت تا ۷ سالگی هم با شماست

شما بامراجعه به پزشکی قانونی اگر توانستید دال برا عقب ماندگی همسرتان اخذکنید با اثبات عسروحرج می تانید تقاضای طلاق نمایید

با سلام بحث طلاق از طرف خانم بسیار سخت میباشد باید با راهنمایی حقوقی بتوانید نتیجه بگیرید لذا نیاز به تکمیل مدارک میباشد

دروود بر شما
در صورت اثبات بیماری همسر از طریق نظریه پزشکی قانونی و همچنین اثبات عسر و حرج امکان طلاق میسر میباشد.