حق طلاق بگیرد مهریه اش کامل هست یا نصف؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۷ #96887789

سلام
اگه زن مدرک درست کنه تو عقد که این نمیتونه خونه بگیره برای تمکین حق طلاق بگیره مهریه اش کامل هست یا نصف، نفقش چطور دیگه چه حق و حقوقی میگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به محض وقوع عقد حقوق و تکالیف بین زوجین برقرار می گردد . درصورتیکه شرایط استفاده از حق حبس را دارید نفقه نیز به شما تعلق می گیرد . با اثبات عدم امکان پرداخت نفقه ( تهیه منزل ) امکان طلاق عسروحرجی است .

سلام، تمام مهریه دین و ذمه زوج بوده، در خصوص نفقه نیز در صورتی که عدم تمکین زوجه به موجب حکم دادگاه ثابت نشود، مستحق نفقه خواهد بود.

با درود در‌ صورت صدور حکم طلاق زوجه دوشیزه باشد نصف مهریه را می‌تواند بخواهد، لیکن زوجه بدون دلیل قانع کننده نمبتواند تقاضای طلاق کند بکند هم به راحتی موفق نخواهد شد باید عسروحرج خویش را اثبات نماید.

با سلام در دوران عقد تا قبل از ازاله بکارت مهریه وی در صورت طلاق نصف است.

درود بر شما، در صورتی که زوجه دوشیزه باشند، با طلاق مستحق دریافت نیمی از مهریه خواهند بود، لکن نفقه مادامی که به حکم قطعی ناشزه نشده باشند، بایستی به ایشان پرداخت شود.

زوجه ب محض وقوع عقد نکاح هم میتواند نفقه را مطالبه کند و هم مهریه،نفقه در هرحال ب وی تعلق خواهد گرفت مگر اینکه با حکم دادگاه ناشزه شده باشد و اما مهریه نیز بطور کامل قابل مطالبه هست مگر اینکه زوجه بعد از عقد و قبل از ایجاد رابطه بموجبی اقدام ب فسخ نماید ک در انصورت نصف مهریه ب وی تعلق خواهد گرفت،در صورتیکه برای زوجه بواسطه عسر و حرج و یا وکالت شوهر حق طلاق ایجاد شود وی کماکان میتواند مهریه را بطور کامل دریافت نماید مگر اینکه بموجب توافقی زوجه کل یا بخشی از مهریه را ابرا نماید

اگر زوجه باکره باشد و پیش از هرگونه نزدیکی و ازاله بکارت طلاق حاصل شود زن مستحق نصف مهر است، در صورت نزدیکی به هر شکل و روش زوجه مستحق تمام مهر است و باقی حقوق مالی اعم از اجرت المثل و نفقه ارتباطی با طلاق و زمان وقوع آن ندارد