آیا در روند اینکار از ثبت احوال استعلام شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۱ #96812550

سلام وقتتون بخیر
مادر بنده فوت کردن و در شناسنامه اش اسم منو برادرم هست اما یادمه خیلی سال پیش میگفتن مادرم در سن ۱۲ سالگی ازدواج کرده بود و فرزندی هم بدنیا اورد اما بعدش جدا شده بود. مادرم اصلا دوست نداشت درباره اش حرفی بزنه و ما هم هیچوقت پیگیر نشدیم. حالا برای انحصار ورثه ما اصلا نمیدونیم فرزندی بوده یا نه چون اسمشم نیست.
اسمشو جز ورثه ننوشتیم و تا الان که ۱۰ ماه گذشته کسی هم پیدا نشده که ادعا کنه.
اگه هم پیدا بشه ما خودمون حقشو میدیم و نمیزاریم به شکایت برسه.
یا باید خودمون شخصا اینکارو میکردیم؟
ممنون میشم جواب کاملی بمن بدید

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نیازی به اقدام از سوی شما نمیباشد
اگر ورثه ای دیگر موجود باشد از طریق اداره ثبت احوال مشخص خواهد شد
و اگر در آینده این امر اثبات شد شما ملزم به پرداخت سهم الارث ایشان خواهید بود

از طریق دریافت گواهی حصر وراثت اقدام نمایید

سلام
زمانی که حصر وراثت نمایید قابل استعلام میباشد