آیا ارائه فروشنامه در دادگاه کفایت می کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۸ #96807341

موضوع از این قرار است که پدرم در زمان حیات خودش تمامی اموالش (غیرمنقول) را به صورت فروشنامه دستدارمی به فرزندانش فروخت است بطوری که به فرزند بزرگترش حدود ۲۵ سال پیش بهش فروخته است و بقیه وراث در جریان این فروشنامه هستیم ولی امضای مان در آن فروشنامه نیست. لذا حدود ۱۰ سال پیش بقیه اموالش را به بقیه وراث فروخت و مثل قبلی به همه ما فروشنامه داده است و امضای همه وراث در این فروشنامه ها است به جز برادر بزرگترم چون که با پدرم رابطه خوبی نداشت امضا اش در فروشنامه ما نیست. لذا هر یک از وراث اموال خودش را در تصرف دارد. اکنون پدرم فوت کرد و فرزند برزگتر می گوید باید اموال تقسیم بشه ما گفتیم پدری اموال نداشت که بخواهد تقسیم بشه، اموالش را به ما فروخته است. نامبرده حرف ما را قبول نداشت و رفت شکایت تقسیم ترکه و تحریر ترکه کرده است. با این اوصاف:
فروشنامه ما باطل است؟
ایا این اموال باید بین وراث تقسیم بشود؟
با سپاس

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که فروش نامه با اثبات مالکیت شما دارای اعتبار است و برادرتان حق اعتراض و ابطال آن را نخواهد داشت

بله باید بنحوی که در شرع و قانون تعیین شده بین ورثه تقسیم بشه هر کدام از ورثه نسبت به قدرالسهم خود ارث میبرند

سلام و آرزوی بهروزی برای شما ، موضوعی برای دعوی ارث وجود نداره

با سلام
در صورت اثبات مالکیت از سوی شما و قانونی بودن و شهادت شهود بر اثبات و صحت ادعای شما ، لذا فروشنامه شما قانونی و برادرتان نمیتواند جهت ابطال آن اقدامی نماید