مبلغی را به شخصی جهت کار تحویل دادم که الان به وعده های خود عمل نمی کند با چک های ضمانت وی چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #96793547

یک سال پیش مبلغ پولی را به جای اینکه در بانک بگذارم و سود آن را بگیرم به اصرار یکی از آشنایان به او دادم تا به جای بانک با پول من کار کند و مثل بانک سود آن را بدهد-۵ماه است که نه سود پول را می دهد نه اصل پول را اما زمانی که پول را گرفت ۲چک سفید امضا تحویل داد-الان چه اقدامی از طریق این دو چک می توانم بکنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید مندرجات چک را پر کنید و مبلغ آن را با توجه به اصل و سود پولتان پر کنید، و به بانک مراجعه و چک را برگشت بزنید و سپس به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید که طرف را محکوم نمایید، و البته در دادگاه بحث سود ماهیانه را نبایستی مطرح کنید چونکه این ربا محسوب می شود و از نظر قانون ، قابل مطالبه نیست. در هر صورت قبل از هرکاری ، حضورا با وکیل مشورت نمایید.