امکان مطالبه تاخیر تادیه چک بعد از توقیف ملک از اجرای ثبت

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱ #96786226

با سلام، متاسفانه یک فقره چک به طور من غیرحق از سال ۱۳۹۴ در دست شخصی دارم. ایشان در همان سال ملک اینجانب را از طریق اجرای ثبت توقیف کردند اما خوشبختانه تاکنون دادخواست مطالبه وجه و یا مطالبه تاخیر تادیه ندادند. حال آیا با توجه به ماده ۳۱۸ و ۳۱۹ قانون تجارت که اعلام می‌دارد مطالبه تاخیر تادیه به شرط مطالبه وجه ظرف ۵ سال می‌باشد، آیا ایشان با توجه به سپری شدن این مدت می‌توانند مطالبه تاخیر تادیه کنند؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر گواهی عدم پرداخت گرفته باشند شما موظف به پرداخت خسارت تاخیر می باشید.

سلام طبق قاعده اقدام اگر ثابت شود نامبرده علیه خود در مطالبه وجه اقدام نموده است خسارت تاخیر تادبه از تاریخ چک محاسبه نمیشود

سلام

امکان مطالبه خسارت تاخیر در تادیه را ایشان دارا می باشند

با سلام
مطابق با رای وحدت رویه ۸۱۲ هیات عمومی دیوان عالی کشور، خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک قابل مطالبه است.

سلام خسارت نیز قابل مطالبه است

با سلام،با عنایت به رای وحدت رویه ۸۱۲ خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید قابل مطالبه است.

بادرود
باعنایت به رای وحدت رویه بله ازر تاریخ سررسید چک تاخیر تادیبه قابل محاسبه است