ضرب و شتم فرزند چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #96770419

سلام خسته نباشید دختری ۲۵ ساله در شهری از من کمک میخواد و دسترسی به اینترنت نداره و از من میخواد با کمک شما و پلیس از راه قانونی اقدام کنم این دختر بابایی بی رحم داره که سر هیچ و پوچ دخترشو میزند موقع عصبی شدن و دختره اسیب ها دیده چشمش و دستش و کمر و غیره اون گچ یا بخیه شدن یه نمونه ی اون دستشو از وسط میشکند و نمیذاره برد شکایت و تهدید و مادر او دختر هم با سیم انگشت دختره رو پیش یا با سیم میزند او را و جا سیم و کبودی رو بدن دخترس ازتون راه نجاتی بدون دردسر میخوام نشونم بدین که به او بگم بدون مزاحمت بابا برای شکایت و مامان اون دختر و پشتوانه ای برای زندگی او داشته باشد مثل درخواستی پزشک قانونی برای زخم های او و خسارت دادن اونا به دختر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مناسب تر است که موضوع را از طریق پلیس ۱۱۰ پپیگری نمایید.

سلام
به نظر بهترین راهکار تماس با اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ می باشد که صلاحیت ها و اختیارات لازمه را در این خصوص دارا می باشند

باسلام. ایشان ابتدا باید به کلانتری محل وقوع جرم مراجعه و موضوع مربوطه را صورت جلسه کنند. سپس از کلانتری نامه پزشکی قانونی دریافت و جهت معاینه به پزشکی قانونی مراجعه نمایند. سپس به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و با در دست داشتن شواهد و مدارک از والدین خود شکایت کنند.