آیا امکان اینکه دادگاه در جلسه دادرسی نسبت به این موضوع ایراد کند یا دادخواست تقسیم و فروش مال مشاع را رد کند یا موارد دیگر وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #96764537

با عرض سلام و خدا قوت
بنده بعنوان ورثه در ملک پدر بزرگم پس از اخذ گواهی حصر وراثت پدربزرگم دادخواست تقسیم و فروش مال مشاع (ملک پدربزرگم) را دادم. مادربزرگ بنده قانونا یک هشتم ارث میبرد اما بنده بدلیل اینکه پدرم زودتر از مادربزرگم فوت شده و ما در رابطه با ارث مادربزرگم ذی نفع نیستیم برای مادربزرگم انحصار وراثت نگرفتم

مشاوره حقوقی حصروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به درستی اقدامات صورت گرفته است

اقدامات شما درست انجام شده

درود بر شما، خیر، در خصوص انحصار وراثت پدربزرگ مرحومتان، شما به درستی اقدام کرده‌اید.

خیر شما اقدامات درست را انجام داده اید

خیر با توجه به اخذ گواهی انحصار وراثت پدر بزرگ دادگاه ایرادی نخواهد گرفت

درود
در توضیحات شما ایرادی به نظر نمی رسد.

باسلام
چنانچه ملک غیر قابل افرازه قاضی دستور فروش ملک را صادر خواهد کرد.در خصوص. موضوع مادر بزرگ ارتباطی به دستور فروش مطروحه ندارد.