آیا من حقوقی دارم بعد از جدایی؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۱ #96763492

سلام
همسرم میخواد از من جدا شه قبلا هم سابقه طلاق داشته الان ۴ ماه ازدواج کردیم میگه بعد از عقد و اولین رابطه از من بدش اومده و خاستار جدایی من از لحاظ جسمی و غیره سالم هسم ولی همسرم سابقه خودکشی هم داشتن
سوالم اینه آیا من حقوقی دارم بعد از جدایی و یا فقط میتونه ازم جدا شه اصرار داره که بدون فهمیدن خونواده هامون بریم جدا شیم بعدش بفهمن من تجربه ایی ندارم و از یه شهر کوچیکم
ایا حقی دارم ایا دادگاه بهم حقی میده در ضمن تو این دوره یک مورد خیانت هم دیدم

مشاوره حقوقی طلاق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
نسبت به حق و حقوق مالی خود ابتدا اقدام کنید سپس طلاق بگیرید.

با سلام
چنانچه ایشان قصد طلاق داشته باشند می بایست در خصوص تمامی حقوق مالی شما از جمله مهریه و نفقه تعیین تکلیف گردد .

بله بعنوان همسر ایشون در قبال تمکین میتونید نفقه خودتون رو مطالبه نمایید همچنین دریافت مهریه نیز حق شماست و میتوانید نسبت ب مطالبه و دریافت آن اقدام کنید اگر دادخواست طلاق از جانب زوج باشد اموال زوج مشمول قاعده تنصیف خواهد شد بطوریکه نصف دارایی و اموالی ک بعد از ازدواج با زوجه ب دست آورده ب زوجه تعلق خواهد گرفت....پیروز باشید

شما نسبت به مهریه و نفقه میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید

با سلام
درست است که بر اساس ماده  ۱۱۳۳ قانون مدنی، مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید.
اما باید یا حقوق مالی همسرش را پرداخت نماید و یا این که تکلیف پرداخت را مشخص نماید.

شما می‌توانید نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید

بله می توانید مهریه و نفقه را دریافت کنید سپس به طلاق رضایت دهید