پنهان کردن موضوعی از طرف زن که باعث سختی بسیار در زندگی شود چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۲ #96748048

با سلام و تشکر از وقتی که برای من میگذارید
میخواستم ببینم اگر خانمی در هنگام بارداری متوجه بشود که فرزند با شرایط سندروم داون باردار می باشد و صرفا به دلیل اینکه هشت سال بچه دار نشده و فکر اینکه اگر تشخیص سونوگرافی درست بود و بچه سندرومی به دنیا آمد آن را به پرورشگاه می سپارد با همفکری مادر خود موضوع را به پدر بچه نگفته و به بارداری ادامه بدهد و الان بعد از یازده سال زندگی سخت البته نه فقط به دلیل وجود بچه معصوم بیشتر به دلیل مشکلات رفتاری مادر بچه در این مورد میتوان چکاری انجام داد؟
چون مادر زن دائم شکایت میکند که اگر پدر بچه و خانواده مرد در همان روز اول قبول میکردند بچه را بدهند پرورشگاه الان این مشکلات نبود البته پدر بچه بعد از یازده سال به طور اتفاقی متوجه این پنهان کاری شده و هنوز هم به خانواده همسرش نگفته که فهمیده است
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شکایتی برای شما متصور نیستش چون جرمی اتفاق نیفتاده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گرد جرمی صورت نگرفته است

سلام
عنوان کیفری برای مطالبی که بیان نموده اید در نظر گرفته نشده است

سلام
موضوع مطروح فاقد وصف کیفری می باشد و به نظر امکان طرح شکایت ندارید

سلام و درود
جرمی محقق نشده است هرچند پدر ومادر و بچه در سختی زندگی میگذرانند.
موفق باشید.

سلام، اینکه زن باردار متوجه شود بچه سندروم دارد خوب کمی عجیب به نظر می‌رسد چرا اینکه صحبت از بیشتر از ده سال است و امکانات امروز واقعا بسیار پیشرفته شده حال با وصف اینکه صحت داشته باشد هیچگونه جرمی متوجه خانم باردار نیست