اطلاعات حساب رو عوض کردم تا نتونن استفاده کنن بعد از چند روز متوجه شدم حساب مسدود شده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #96747575

با سلام مدتی قبل یکی از دوستانم در فضای مجازی به من پیشنهاد کار داد و من قبول کردم بعد از مدتی از من حساب بانکی و اطلاعاتش رو گرفتن و به یک سایت شرطبندی اجاره داده بودن من پنج روز پیام.دادم ولی جواب ندادن رفتم اطلاعات حساب رو عوض کردم تا نتونن استفاده کنن بعد از چند روز متوجه شدم.حساب مسدود شده، ۷۵میلیون تراکنش داشته که ۲۷میلیون داخل حساب مونده، چیکار باید بکنم ؟؟ بکنم پیگیربشم باید ۷۵میلیون رو بدم یا پیگیر نشم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر

ظاهرا شما خواسته یا ناخواسته مرتکب جرم پولشویی شده اید .....

ماده ۲ قانون مبارزه با پولشویی – جرم پولشویی عبارت است از:
‎‎‎‎‎الف – تحصیل، تملک، نگهداری یا استفاده از عواید حاصل از فعالیت‌های غیرقانونی با علم به این که به طور مستقیم یا غیرمستقیم در نتیجه ارتکاب جرم به دست آمده باشد.
‎‎‎‎‎ب – تبدیل، مبادله یا انتقال عوایدی به منظور پنهان‌کردن منشا غیرقانونی آن با علم به این که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم ناشی از ارتکاب جرم بوده یا کمک به مرتکب به نحوی که وی مشمول آثار و تبعات قانونی ارتکاب آن جرم نگردد.
‎‎‎‎‎ج - ‎‎‎‎‎ اخفاء یا پنهان یا کتمان‌کردن ماهیت واقعی، منشا، منبع، محل، نقل و انتقال، جابه‌جایی یا مالکیت عوایدی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در نتیجه جرم تحصیل‌شده باشد.

در صورتی که فردی حساب و کدملی خود را به فرد دیگری اجاره ‌دهد و به نحو فوق وجوهی که منشا آنها از اعمال مجرمانه بوده را در حساب خود نگهداری ‌کند یا موجب نقل ‌و انتقال آن ‌شود، علاوه بر معاونت در جرم اصلی و تحمل مجازات مقرر برای آن جرم، به جرم پولشویی که مجازات آن استرداد تمام وجوه تراکنش‌شده و سود بانکی مقرر و همچنین جزای نقدی به میزان یک‌چهارم مبالغ تراکنش شده (عواید حاصل از جرم) است، محکوم می‌شود؛ و ....