سرقت تعزیری قابل تبدیل مجازات هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۶ #96728433

با سلام
ابلاغیه حضور بنده بعنوان شاکی پرونده در سامانه ثنا صادر شده سارق پیدا شده ولی گفته به تنهایی اومدم ولی مشخصه چون از پنجره دستشویی که ارتفاع ۳.۵ متر و کلی وسایل شکستنی برده و وسایل رو بعضی هاش رو اورده گذاشته کلانتری نمیتونه به تنهایی اومده باشه ولی دادگاه اونو دزد میدونه و توی قرار نهایی قرار جلب به دادرسی طبق ماده ۲۶۴ و ۲۶۵ دادرسی کیفری داده این اقا همسایه منه سابقه دار همیشه دادگاه اینجا ۱ سال حکم میده بعد اینو ول میکنه چون میتونم تعزیری تشدیدی بکنم و ایا اگر وکیل بگیرم وضعیت فرق میکنه کلا ایا تعزیری ساده قابل تبدیل به تعزیری تشدیدی است؟

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،درصورت تکرار و تعدد جرم مجازات تشدید خواهد شد.

وکیل در حدود قوانین و با توجه به دلایل موجود در پرونده می تواند از شما دفاع کند نه انچه شما انتظار دارید انجام دهد. تشخیص نوع سرقت و میزان مجازات ان با قاضی دادگاه است

با درود اگر شرایط تخفیف را داشته باشد شاید مجازات آن قابل تبدیل یا تخفیف باشد. به طور قطع نمبتوان مطابق آنچه در سوال آمده است اظهار قطعی کرد

جرائم سرقت قابل تبدیل به انواع جرائم نمی باشد

درود بر شما، سرقت دو جنبه عمومی و خصوصی دارد، چنانچه شما گذشت نکرده و رضایت ندهید، نیز با توجه به سابقه دار بودن ایشان، بعید است تخفیف برای متهم لحاظ شود.

سرقت مشدده دارایه شرایطی همچون سابقه سرقت شب بودن حمل سلام و...میباشد و درصورت ۳ بار مجازات قطعی دارای درجه۶ ب بالا مطالبق قانون کاهش مجازات اسلامی قاضی مجازات را از باب تعدد میافزاید