آیا شوهر میتواند مانع کارکردن زن در بیرون از خانه شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۴ #96694177

درصورت داشتن این حق ایا زن میتواند از همسر خود ادعای پرداخت مبلغی بصورت ماهیانه و مستمر داشته باشد جهت تامین نیازهای خصوصی؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،اگر شغل زن مخالف شئونات و مصالح خانواده باشد مخالفت همسر قابل دفاع است.

با سلام . شوهر نمی تواند مانع اشتغال زن در خانه و یا خارج از خانه شود مگر به موجباتی که قانون معین کرده و درآمد حاصل از کار زن مانع پرداخت نفقه از سوی شوهر نمی شود و شوهر حتی برفرض دارا بودن زن مکلف به پرداخت نفقه زن می باشد .

درود
اگر منافی حیثیت زوج یا زوجه یا خانواده باشد بله، می توانید مطالبه نفقه کنید.

اگر میخواهی با شوهرت زندگی کنی به بعض نوشته ها توجه نکن به زندگی خود ادامه بده و شوهرت نیز در حدمتعارف باید بشما پول جیبی بدهد

با سلام مطابق قانون اساسی حق اشتغال یکی از حقوق اساسی بشر است و مرد نمیتواند مانع اشتغال همسرش شود مگر اینکه شغل وی منافی مصالح خانوادگی باشد که باید ان را در دادگاه اثبات کند.

اگر در عقدنامه موضوع منع اشتغال زوجه مورد توافق قرار نگرفته و شغل زوجه نیز منافاتی با شئونات زوج نداشته باشد امکان ممانعت از اشتغال زوجه وجود ندارد .