قرار جلب به دادرسی به چه مفهوم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۸۷ #96688856

بنده با فردی آشنا شده که خود گفتند با توجه به این که بنده ترم آخر دانشگاه میباشم، میتواند در دانشگاه دیگری برای بنده مدرک لیسانسم را صادر نماید و خود را مدیر آموزشگاه معرفی نمود و مدرک تحصیلی دریافت نمودم که پس از دستگیری ایشان، متوجه شدم مدرک جعلی میباشد و هیچگونه اطلاعی از جعلی بودن آن نداشتم و استفاده ای از این مدرک نکرده ام، حال در حکم دادگاه نوشته بنده مدرک را به محل کار ارائه و حقوق اضافی دریافت نمودم در حالی که بنده پس از دریافت هیچ استفاده و به هیچ جایی ارائه ننموده ام و حال متهم به تحصیل مال از طریق نامشروع و حکم دادگاه مبنی بر تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری قرار جلب به دادرسی صادر نمودند.
سوال : حکم فوق چیست و قرار جلب به دادرسی یعنی چه؟
سوال : قرار جلب به دادرسی قطعی است یعنی نمیتوانم اعتراض و پیگیری نماییم؟
سوال: آیا این حکم سو پیشینه محسوب میشود و تاثیر دارد؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
قرار جلب به دادرسی یعنی تحقیقات مقدماتی انجام شده و دلایلی جهت مجرمیت متهم یافت شده که باید جهت دفاع در جلسه رسیدگی حاضر شود عنوان اتهامی نیز صحیح می باشد و در رابطه با سو پیشینه باید میزان مجازاتی که برای شما تعیین میشود را بررسی کرده و سپس اظهار نظر نمود

با سلام ووقت بخیر
قرار جلب به دادرسی دردادسرا صادر میشود یعنی تحقیقات مقدماتی دادسرا دال بر متهم بودن طرف مقابل ثابت شده و پرونده به دادگاه ارجاع میشود و قاضی بنا بر جرم های انجام شده طبق قانون مجازات درنظرمی گیرد اینکه وارد سوء پیشینه می باشد یا خیر باید مجازات تعیین شود بعد تصمیم گرفت.

به نام خدا
وقتی که شکایتی در دادسرا مطرح است بازپرس یا دادیار وظیفه تحقیقات را بر عهده دارد و تصمیم خود را در مورد آن شکایت به صورت قرار صادر می کند. اگر بازپرس یا دادیار رسیدگی کننده پس از بررسی دلایل و انجام تحقیقات به این نتیجه برسد که دلایل کافی بر اتفاق افتادن جرم و انجام آن بوسیله متهم وجود دارد و باید در دادگاه محاکمه شود، قرار جلب به دادرسی را صادر می کند. پس از صدور این قرار پرونده به نزد دادستان در دادسرا ارسال می شود. اگر این قرار مورد تایید دادستان نیز باشد، اقدام به صدور کیفرخواست (تقاضای دادستان در دادسرا از دادگاه صالح به رسیدگی به اتهام برای تعیین مجازات متهم) می کند و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد. تا پیش از این در دادسرا به جای قرار جلب به دادرسی، قرار مجرمیت صادر می‌شد که در قانون جدید نام آن تغییر کرده است.