دادخواست گواهی حصر وراثت به چه علت است ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۱ #96609388

عرض سلام و خسته نباشید

بنده پدرم را یک ماه پیش از دست دادم مادربزرگم به شورای حل اختلاف درخواست حصر وراثت داده و علیرغم داشتن نشانی و آدرس از ما ،بعلت اینکه پدر و مادرم سالها پیش جدا شدند، من از طریق سامانه ثنا مطلع این دادخواست شدم علت ارائه این دادخواست از طرف مادربزرگم و خواندن من به شعبه چیست ؟
پدر من مال و املاکی نداشته زمان فوت اگر طبق قانون ارث و میراث در صورتیکه پدر زودتر از مادرش فوت شود ارثی از مادربزرگم به ما نخواهد رسید و پدرم هم چیزی نداشته پس علت این دادخواست چی می تونه باشه ؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گداهی حصروراثت برای مشخص شدن تعدادورثه متوفی و میزان سهم هریک از وراث

علت اینکه شما را به شعبه احضار کرده ان این است که بر اساس استعلام از اداره کل ثبت اسناد و اداره ثبت احوال شما و مادرتان و پدر متوفی( به شرط در قید حیات بودن) و مادر بزرگتان وراث متوفی محسوب میشوید پس شعبه موظف است در صورت ثبت دادخواس از جانب احدی از ورثه سایر وراث را از موضوع مطلع سازد و به شعبه احضار نماید.

این موضوعی که شما مطرح نمودید بحث دیگری است و ارتباطی با مساله شما نخواهد داشت و مقوله ای جدا گانه به شرایطی خاص است.
خیر . شما از مادر بزرگتان ارث میبرید. چرا که شما در طبقه اول و اولاد اولاد محسوب میشوید و مستحق دریافت سهم الارث هستید

با سلام جای نگرانی نیست دادخواست حصر وراثت دعوای مرسوم ترافعی نیست و یک درخواست و روند اداری برای مشخص شدن تعداد ورثه متوفی است و از امور حسبی به شمار میرود.