با دادسرا تماس برقرار کردیم گفتند اگر نیایید به عنوان متهم شما را جلب میکنیم؛ چه کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #96581327

سلام در سال ۹۷ از حساب بانکی بنده سواستفاده کرده و اقدام به فیشینگ از کارتهای بانکی کرده اند و در سال ۹۸ حساب بانکی خود بنده را خالی کرده اند خب بعد از خالی شدن کارت بانکی در داد سرای اردبیل اقدام به شکایت کردم و تقدیم پلیس فتا کردم از اینکه متوجه شدم بار دیگر از کارت بانکی من سو استفاده میکنند و پول رد و بدل میکنند کارت خود را تغییر دادم و رمز یکبار مصرف اضافه کردم اما متاسفانه هر روز یک شکایت علیه بنده در دادگا های مختلف ثبت شده وابلاغیه ان برای بنده می اید به عنوان مطلع متهم و رسیدگی و... در دو ماه گذشته که دو شکایت علیه بنده امد در شکایت اول مدارک خود را تحویل دادسرا دادم و پرینت بانکی خود را ...و با راهنمایی یکی از مشاورین وکالت یک شکایت دیگر مبنی بر سواستفاده از حساب بنده تنظیم کردم و برای پلیس فتا بردم ولی پلیس فتا گفت چون قبلا شکایت کردید نیازی به این شکایت نیست و شکایت بی نام قابل قبول نیست ولی شرح حال را گفت که کسی که از حساب شما استفاده کرده همان شخص هست که حساب شما را خالی کرده است حتی بنده شک داشتم ولی گفت مجرم همان مجرم هست و یک متنی برای بنده داد که با استفاده از در داگاه از خود دفاع کنم ولی دیروز یک ابلاغیه دیگر برای بنده امد که باید از اردبیل به ایذه خوزستان بروم و توضحات خود را ارایه کنم در حالت عادی سفر از اردبیل به خوزستان کلی مشکل هست چه برسد الان که در وضعیت قرمز شیوع کرونا هستیم ولی با دادسرای ایذه تماس برقرار کردیم گفتند اگر نیایید به عنوان متهم شما را جلب میکنیم شخصی که جرم را انجام داده در کمال امنیت قرار دارد در حالی که در این پرونده بنده حتی ذینفع نیستم و در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی هیچ اطلاعاتی به بنده نمی دهد

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید لایحه ارسال کنید

سلام روز بخیر ... ببینید ، وقتی از یک حساب سوء استفاده ای انجام میشود .. باید از فرد ناشناس شکایت کرد ..اما متاسفانه افرادی که از آنها پول برداشت شده یا به حساب شما پول واریز کرده اند ، چون شماره حساب شما را دارند علیه شما شکایت میکنند و متاسفانه هنوز این مساله در دادسرای های سراسر کشور در قالب یک رویه ی مشخص در نیامده که در صورت چنین مشکلاتی ، پرونده در یک مرجع رسیدگی شود ...و این مشکل کماکان وجود دارد که شما برای هر یک از شکایت های ثبت شده در شهرستانها ، باید پاسخگو باشد ..ترجیحا برای جلوگیری از رفت و آمد ، به دفاتر خدمات قضایی الکترونیکی شهر خود مراجعه نمایید و لایحه ی خود را به شعبی که پرنده علیه شما هست ارسال نمایید.