همکاری در کلاهبرداری اینترنتی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۱ #96571247

سلام خسته نباشید ، من ۱۸ سالمه حدود ۱ سال پیش به اشتباه وارد کار های فیشینگ شدم یک اقایی به من کار درگاه جعلی سپرد ، منم چون با این مسائل اشنا بودم واسش درست کردم و پول گرفتم ، و همون درگاهی که براش زدم بهش نفوذ کردم و مقداری از پول هارو تا جایی که نفهمه به خیریه ها زدم. دیروز به گوشی پدرم پیام احضاریه اومد ، به اتهام همکاری در کلاهبرداری اینترنتی ، من سوالم اینه من خودم ۱۸ سالمه ، و از سیم کارت مادرم استفاده میکردم ، چرا برای پدرم رفته ، و اینکه امکان داره اشتباه شده باشه؟ من همون پولی که از اون اقا گرفته بودم رو هم مقداریشو به سیل زده ها کمک کردم ، من دارم از استرس میمیرم هیچی از قانون سرم نمیشه ، یعنی الان چه اتفاقی برام میوفته اگر میشه کمکم کنید من فقط به شما اعتماد کردم به کسی چیزی نگفتم. لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت بر علیه مالک سیم کارت پیگیری می شود . در صورتیکه شما از سیم کارت مادرتان استفاده کرده اید ، ارسال پیامک به پدرتان وجهی نداشته و احتمالا موضوع دیگری وجود دارد . ضمنا برداشت غیر مجاز وجوه و کمک به امور خیر مانع محکومیت شما نخواهد بود .