آیا دادگاه بعد وکالت بلاعزل به نام مادرم؛ ایشون رو مالک میداند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۷ #96570715

با سلام.. برادرم ملکی را چندین سال قبل به صورت وکالتی خریداری کردن حال اگر چون هنوز سند قطعی نگرفتن اگر به نام مادرم به صورت وکالت بلاعزل و بدون هیچ قراردادی انتقال بدهند همسر برادرم میتونه ملک رو بابت مهریه اقدام کنه و اینکه آیا دادگاه بعد وکالت بلاعزل به نام مادرم... ایشون رو مالک میدونه یا برادرم رو؟ اگر راهکار بهتری وجود داره بفرمایید..
با سپاس

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادر شما این ملک را به نام مادرتان صلح نمایند.البته اگر این کار قبل از صدور رای نهایی مهریه وقطعی شدن آن باشد ایرادی ندارد ولی بعد از آن فرار از دین محسوب می شود.

با سلام
گرچه وکالت گاهی در مقام بیع و اصطلاحا مملک می باشد اما باید در کنار آن قراردادی مملک تنظیم شود. وانگهی اگر استعلام ثبتی گرفته شود کماکان برادر شما وفق ماده ۲۲ قانون ثبت مالکیت ثبتی دارند. مراجعه به وکیل ضرورت دارد

چنانچه سند مالکیت قطعی بنام برادر شما نباشد امکان توقیف آن بابت مهریه نخواهد بود. بعلاوه اعطای وکالت بلاعزل دلیلی بر مالکیت نیست و برادرتان همچنان مالک قانونی ملک خواهند بود.

وکالت بلاعزل دلیلی بر مالکیت نیست و برادرتان همچنان مالک قانونی ملک خواهند بود و امکان مطالبه مهریه از آن نیز وجود دارد

برادر شما می توانید ملک را بنام مادر صلح نماید وکالت دلیل بر مالکیت نیست البته عقد صلح نیز باید قبل از دادخواست مطالبه مهریه و اجرای آن باشد

۱۳۹۸
باسلام واحترام...باتوضیحات شما معامله صحیح انجام شده است وبنام مادرتون است.پیشنهاد میشود در مشاور املاک مبایعه نامه تنظیم شود وپیوست وکالت نامه گردد وکالت بلا عزل فقط با فوت یا حجر وکیل یا موکل یا استعفای وکیل منحل می شود ولا غیر..

سلام‌
سند به نام هر کس باشد قانون آن را مالک میداند حتی اگر شما ملک را انتقال ندهید چون سند به اسم فرد دیگری هست قابل توقیف نیست . اینکه دادن وکالت دلیل مالکیت نیست و با وکالت ملک‌منتقل نمیشه.