آیا بعد از گذشت بیش از ۷ ماه امکان آزاد کردن ایشون با استفاده از ماده ای وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #96553691

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم سایت بنیاد وکلا

برادر بنده در یک مغازه ۸ سال به عنوان کارمند برای صاحب مغازه در کنار ایشان کار میکرد و مغازه در اکثر مواقع در اختیار ایشان بود و به تمای حساب ها و دسته چک و.. دسترسی داشت.
چندی پیش به دلایلی ، بابت بدهی های خود و اغفال توسط اشخاص ثالث، تعدادی از چک های مشتری ها را بجای اینکه به حساب مغازه واریز کنه به حساب دیگران واریز کرد و ۱۲ فقره چک از دسته چک صاحب مغازه رو هم با «امضای خودش» خرج کرد.
صاحب مغازه ایشون رو به پلیس معرفی کرد و برادر من از آذر ماه ۹۸ در زندان به سر می برند.
اواخر خرداد دادگاه ایشون برگزار شد و علارغم تلاش وکیل صاحب مغازه که اصرار به سرقت داشت، قاضی حکم به خیانت در امانت داد و بزه سرقت را نپذیرفت.
با توجه به توضیحات فوق الذکر، سوال های اینجانب به تزتیب ذیل می باشد:
۱ - در حکمی که برای برادر من در زندان ابلاغ شد، فقط ۱ سال حبس تعزیری به دلیل جرم خیانت در امانت نوشته شده. آیا رد مالی وجود ندارد؟ برای چک ها چطور؟
با توجه به اینکه چک ها همون زمان توسط بانک بسته شد و شخصی نتونست چکی نقد کنه.

۲ - با توجه به اینکه ایشون «هیچگونه» سابقه کیفری در «هیچ زمینه ای» نداشته و صرفا به دلیل اغفال مرتکب این عمل شده، آیا بعد از گذشت بیش از ۷ ماه امکان آزاد کردن ایشون با استفاده از ماده ای وجود دارد یا خیر؟ اگر وجود دارد پروسه به چه صورت است و آیا وکیل می تواند این فرایند را به انجام برساند؟

۳ - آیا ایشون باید از آزادی مشروط استفاده کنه؟ پروسه کار چقدر طول میکشه؟

۴ - در صورتی که تخفیف مجازات به ایشون تعلق نگیره، بعد از یک سال ایشون آزاد میشن؟ یا باید رد مالی انجام بدن؟

۵ - بعد از حکم اصلی، یک اخطاریه برای ایشون در زندان آمد که ایشون رو ملزم به رفتن به سامانه ثنا و دیدن حکم کرده است. با توجه به اینکه ایشون مقیم زندان هستند و مدارک اصلی و موبایل ایشون دست صاحب مغازه ست و در اختیار ما قرار نمی دهند، چطور می توانیم برای ایشون در سامانه ثنا ثبت نام به عمل بیاوریم؟ آیا صحت دارد که اگر مراجعه نکنیم به این سامانه جریمه حبس اضافه به ایشون تعلق میگیرد؟

پیشاپیش از حسن توجه شما کارشناس محترم بی نهایت سپاگزارم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قانون جدید تصویب جرم خیانت در امانت قابل گذشت میباشد. شما سعی در گرفتن رضایت از شاکی بنمایید تا بقیه مجازات موقوف شود .