اگر زوج برای اجراییه تمکین اقدام نکند، زوجه میتواند به دلیل بلاتکلیفی و عسر و حرج و جدا زندگی کردن حق طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۶ #96552107

با سلام
حکم قطعی الزام به تمکین زوجه صادر شده. میخواستم بپرسم اگر زوج برای اجراییه تمکین اقدام نکند، زوجه میتواند به دلیل بلاتکلیفی و عسر و حرج و جدا زندگی کردن طولانی مدت حق طلاق بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همراه با دلایل دیگر میتواند از مصادیق عسر و حرج باشد ولی تشخیص با قاضی پرونده است

سلام. زوجه با استناد به این دلیل نمی‌تواند دادخواست طلاق نماید. زوجه در صورت قطعی شدن اجراییه تمکین و عدم اقدام از طرف زوج، صرفا با اعلام آمادگی برای تمکین خواستار نفقه و آماده سازی مسکن و اسباب و اثاثیه مناسب و در خور شان خود گردد. و در نهایت زوج یا باید نفقه بپردازد یا برای زوجه شرایط قانونی تمکین را فراهم نماید. و در نهایت با عدم پرداخت نفقه در گذر زمان، زوجه می تواند با استناد به عسر و حرج درخواست طلاق نماید

بله می تواند از موارد عسر و حرج باشد

موضوع تمکین و عسرحرج دو موضوع متفاوت است و اثبات هر یک نیاز به ادله خاص خود را دارد . شما دادخواست مطالبه نفقه دهید

احتمال اینکه ازقراین مثبته باشد دارد

درود
خیر به صرف عدم اقدام برای اجرای تمکین عسر و حرج ثابت نمی شود ضمنا شما می توانید قبل اجرا تمکین کنید.