تخلیه اپارتمان زودتر از اتمام قرارداد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۶ #96548

سلام
مستاجر هستم.
اپارتمانی اجاره کردم رهن کامل ۱۸۰ میلیون تومان
از ۲۰ روز قبل به صاحب خانه گفتم می خواهم زودتر از موعد تخلیه کنم. حدود ۵ ماه
زیرا در نزدیکی محل کارم اپارتمانی را میخواهم بخرم
و رفت و آمد در این مسیر طولانی و ترافیک خسته ام میکند.
قرار شد بنده هم کمک کنم و به بنگاههای محل بسپارم.
۱۵۰میلیون تومان رهن
۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان اجاره
قرار شد بخشی از ودیعه را بدهد تا اپارتمان مدنظر را بخرم.
گفت ندارم و بالاخره بعد از دو هفته ۲۰میلیون تومان داد.
حالا هم با مبلغی که ایشان خواسته کسی رهن و اجاره نمیکند و اغلب رهن کامل می خواهند چندین نفر هم رهن ۲۰۰میلیون تومان خواسته اند.
ایشان میخواهد حتما با شرایط خودش رهن بدهد و تا این تاریخ کسی نیامده.
تا ۲۹ /۹ بنده برای خرید به فروشنده ۱۶۰ میلیون تومان چک داده ام.
هم نگران برگشت خوردن چک هستم
هم نگران جریمه فسخ قرارداد و از دست دادن اپارتمانی که خریده ایم
شما بفرمائید چه کار میتوانم بکنم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا باید با شرایطی که به شما گفته اند اجاره بدهید و یا رضایت ایشان برای فسخ قرارداد را بگیرید. در غیر این صورت کاری نمیتوانید تا اتمام قرارداد انجام دهید.