با انتقال این واحد به دیگری پول مستاجر رو نمیدهد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱ #96545491

با سلام، یکی از دوستانم در اردیبهش ۹۸ یک واحد آپارتمان اجاره کرده از شخصی که سند بنامش نبوده ولی وکالتنامه قطعی فروش داشته و در بنگاه قول نامه نوشتند. ظاهرا این شخص کلاه بردار بوده و به خواهر زاده خودش هم کلی بدهی داشته و اواخر سال قبل بدهیش رو با انتقال این واحد به خواهر زاده ظاهر میده اما پول مستاجر که دوست بنده است نمیده. دوست بنده از اواخر سال پیش بهش گفتم اجاره رو دیگه واریز نکنه تا تکلیف معلوم شه.
متاسفانه کسی که واحد رو اجاره داده متواری هست و خواهرزاده ایشون که سند بعد از تاریخ قولنامه به نام ایشون شده از دوست بنده شکایت کرده و قاضی حکم داده که دوست بنده تا پایان سال واحد رو تخلیه کنه بدون اینکه پول پیشش رو دریافت کنه و به دوست بنده گفته بره ازون شخص متواری شکایت کنه.
این دوست من آدم فقیری هست و ماهی کلا ۲ تومن حقوق میگیره و نمیتونه وکیل بگیره. ممنون میشم راهنمایی کنید بتونیم حقش رو بگیریم.
با تشر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه تنها راه ایشان اجرای دستور تخلیه در موعد مقرر و دادخواست مطالبه ودیعه بطرفیت همان شخص متواری ، است

با سلام
طبق مدارک موجود مالک فعلی خریدار جدید میباشد و اگر مهلت اجاره دوست شما تمام شده بایستی اقدام به تخلیه نماید اما در مورد ودیعه مورد اجاره ، چون دوست شما با مالک قبلی قرارداد بسته بوده لذا صرفا از مالک قبلی میتواند مطالبه ودیعه نماید که با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه ودیعه برعلیه مالک قبلی اقامه دعوی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارایه دهد

سلام بزرگوار . در داخل قرارداد اجاره مگه به وکیل بودن موجر اشاره نشده است؟! اگر چنین باشد قرارداد اجاره صحیح بوده و اگرچه شخص موجر در قرارداد متواری ست ولی مالک اصلی ( خواهر زاده ) حضور دارند و با ایشان باید مطرح نمایند و درخواست دهند