آیا راهی برای تمدید یک طرفه قرارداد بدون مشکل خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۶ #96517400

با سلام،
ما سال ۹۶ در دی ماه در بنگاه املاک قرارداد اجاره نامه ملک مسکونی تنظیم کردیم و سال ۹۷ پشت همان اجاره نامه پشت نویسی کردیم و برای یک سال تمدید شد. از انجایی که موعد قرارداد اجاره ما ۹۸/۱۰/۲۹ بوده، مالک نمی خواهد تا یک سال بعد تمدید کند. و از طرفی هنوز که هنوزه مبلغ ودیعه را برنگردانده و هر روز به فردا موکول می کند. با توجه به پایان قرارداد من محلی جدید را قرارداد نوشتم ولی به دلیل عدم پرداخت به موقع ان موارد را از دست داده ام و هرچه پیش می رویم اوضاع سخت تر می شو و من در حالی که وسایلم به خانه جدید بردم به دلیل بدقولی مالک فعلی دوباره وسایل را برگرداندم.
۲. در صورت تمدید نشدن خسارت من را که در اجاره نامه روزی ۲۰۰۰۰۰۰ ریال بوده می توانم بگیرم
۳. با توجه به گذشت ۲ ماه و وارد شدن به سال ۱۳۹۹ قیمت ها بالا رفته و دیگر توان اجاره مورد مناسب را نخواهم داشت. در صورتی که مالک فعلی اظهار می دارد فقط تا خرداد می توانی بمانی.

میخواستم ببینم ایا امکان اینکه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به توضیحاتی که داده اید و با توجه به وضعیت موجود پیشنهاد می‌شود تا خردادماه با ایشان اجاره تمدید شود ولی چنانچه با توجه به انقضاء مدت اجاره شما تمایل به تخلیه داشته باشید و ایشان حاضر به استرداد پول شما نشوند قانونا شما باید محل را تخلیه و از طریق شورای حل اختلاف تخلیه شدن محل را تامین دلیل نمایید و کلید را به شورا تحویل دهید از این تاریخ شما تکلیفی به پرداخت اجاره بها ندارید و باید برای مطالبه پول خود و مطالبه خسارات قراردادی اقامه دعوی نمایید زمان شورای حل اختلاف تا پول شما را ندهند کلید را به وی تحویل نخواهند داد.