با توجه به اینکه قسمت دوم حقوق ثابت بوده و در پرینت حساب هم هست، می توانم از شرکت شکایت کنم تا سنوات را بر اساس مجموع دو پرداخت محاسبه نمایند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۴ #96477820

سلام
انتهای سال ۹۷ با اتمام قرارداد، همکاری با شرکت به اتمام رسید، چون باید قبل از ۳۰ روز برای بیمه بیکاری اقدام می کردم قرارداد و سایر مدارک را بردم و بیمه بیکاری با حداقل حقوق مقرر گردید، بعد از چند ماه پیگیری برای دریافت سنوات رفتم که دیدم قسمت دوم حقوق را در نظر نگرفته اند و فقط براساس حداقل حقوق سنوات را محاسبه کرده اند.
حال با توجه به اینکه قسمت دوم حقوق ثابت بوده و در پرینت حساب هم دیده می شود، می توانم از شرکت شکایت کنم تا سنوات را بر اساس مجموع دو پرداخت محاسبه نمایند؟
درخواست و دریافت بیمه بیکاری مشکلی ایجاد نمی کند؟
لطفا راهکار ارائه فرمایید.
تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باشکایت ازطریق اداره کار ، حقوق متعلقه محاسبه و منظور خواهد شد

سنوات بر اساس میزان حقوق اعلامی به تامین اجتماعی محاسبه میشود

در سوال تان مشخص نیست منظور از قسمت دوم حقوق چیست. سنوات بر مبنی اخرین حقوق باید پرداخت شود اگر سنوات پردختی شما بر این مبنی نبوده است با ارایه فیش حقوق قرارداد و میزان پرداختی ما به التفاوت ان را مطالبه کنید

سلام در خصوص مطالبات خود از کارفرما اگر حقوق در قرارداد معین شده و کمتر از اداره کار نیست بر همان اسا محاسبه می شود در غیر این صورت ملاک حداقل حقوق اداره کار مبنای محاسبه خواهد بود .