شکایت کرده برای اون طلب و هزینه دادرسی، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۵ #96415269

یکسال و نیم پیش من خانمی رو صیغه کردم با مهریه یک شاخه گل. طی مدت زندگیمون من حدود بیست ملیون یا بیشتر هزینه کردم برای خودش و بچش که خیلیش و نمیتونم اثبات کنم و خرج شده ایشون هم حدود چهارده ملیون این وسط کمک مالی کرد.وقتی مشکل پیدا کردیم و جدا شدیم مدارک من دستش بود و منو مجبور کرد برم دم خونشون یه برگه بنویسم که چهارده ملیون بهش بدهکارم و متعهد میشم پس بدم و مدارکم رو داد. البته تاریخی برای زمان پرداخت قید نشد. اللن یک ساال گذشته. منم خیلی تتگ دستم و مشکل مالی دارم هیچ اموالی هم ندارم اجاره خونم رو هم به زور در میارم. الان شکایت کرده برای اون طلب و هزینه دارسی و خسارت پولش تو این یک ساب. چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید.توان گرفتن وکیل هم ندارم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید نسبت به پرداخت دادخواست اعسار دهید و در مقابل دادخواست ایشون نسبت به مبالغی که پرداخت کردید دادخواست مطالبه دین مطرح نمایید

با سلام. در صورتی که در عقد نامه پرداخت نفقه شرط نشده باشد و بتوانید هزینه هایی را که انجام داده اید با مدارک معتبر ثابت کنید، شما نیز علیه ایشان دادخواست دهید.
برای پرونده ایشان نیز می‌توانید دادخواست اعسار دهید.

با سلام
اگر شما نیز برای پرداخت هزینه ها برای خانم و فرزندش مدرکی یا پرینت بانکی دارید میتوانید دعوی متقابل نمایید
در غیر این و در صورت عدم تمکن مالی میتوانید تقاضای اعسار نمایید

اقدام به ثبت دادخواست اعسار نمایید

سلام
به دادگاه ثابت کنید که توانایی مالی پرداخت بدهی خود را ندارید .
اقدام به ثبت دادخواست اعسار کنید

با سلام
میتوانید در صورت محکومیت دادخواست اعسار بدهید تا نسبت به درآمدتان تقسیم شود