چرا این افراد از ابتدا نگفتن شما عقب نشینی دارید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۴ #96387016

با سلام
پدر من یک ملک در یک روستا در فومن که طرح هادی هست، ساخته، پروانه ساخت و مجوز گرفته شده، طبق روال پدر من ملکش رو توسط یک بنا ساخته و مهندس ناظر کارشناس بنیاد مسکن و دهیار هم در جریانش بودن و مرحله به مرحله فرمهای مربوط به پایان اون مرحله رو امضا کردن، حالا رسیدیم به پایان کار کارشناس بنیاد اومده میگه دیوار شما ۲ متر عقب نشینی داره و من امضا نمیکنم قضیه اونجاش پیچیده میشه که اگر دو متر دیوار بره عقب میخور به داخل زیر بنا.
سوالم اینه چرا این افراد از دهیار و مهندس ناظر و همین آقای بحساب کارشناس از ابتدا نگفتن شما عقب نشینی دارید؟ مگه تو هر مرحله اینا اون فرمارو امضا نکردن، پول گرفتن تا ایرادات فنی و موقعیتی ملک رو بررسی کنن.
الان پدر من با پول کارگری اونجا دویست میلیون هزینه کرده باید چکار کرد؟
وظیفه کی بوده که بیاد بگه آقا شما دست نگه دار؟
نه حالا که کاری نمیشه کرد.
ما باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
مهندس ناظر باید چنین امری را به شما گوشزد میکرده و مسول جبران خسارت است

یا کمیسیون ماده ۱۰۰ برای اضافه بنا شما را جریمه میکند یا تخریب صادر میشود
مهندس ناظر و اجرا مسئول جبران خسارات هستند

بسمه تعالی : ابتدا عرض کنم برادر عزیز نگران نباشید و جای نگرانی ندارد .. توجه کنید بسیار پیش میآید که شهرداریها با توجه به پیشرفت ساخت و ساز شهری و موقعیت های جدید شهری نقشه های جدید شهرسازی با عنوان طرح و نقشه تفضیلی ترسیم و اجرا میکنند و در این صورت املاکی که در طرح قرار میگیرند ناچارا ملزم به رعایت هستند . اما توجه بفرمایید . در صورت عدم امضا و تایید ایشان . شما به کمیسیون ماده صدمعرفی و برای شما رای صادر میشود . بر فرض مثال یا محکوم به جریمه خواهید شد ( که با پرداخت جریمه مشکل مرتفع میگردد) یا قلع بنا که نهایت رای هست اگر صادر شود تا زمانیکه ملک را خودشما بجهت تعمیر یا تغییر تخریب نکنید اتفاقی نمیافتد و بجهت انتقال سند هم از خریداران تعهد گرفته میشود که هر زمانی احداث جدید یا تغییر کلی دهند باید عقب نشینی کنند .. و اما میتوانیذ از طریق شکایت در یوان عدالت اداری نیز براساس دلایل و شواهد ومراتب مترتب امر با( مشاوره با مهندسان ذیصلاح ) طرح مذکور را ملغی کنید البته در صورت اثبات ادعاهای منطیق بر قانون شهری و شهرداری . لذا نگران نباشید برادر عزیز ..