چگونه می توان سفته را پس گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #96383513

سلام. من یک سفته فقط قسمت پایینش را پر کردم برای یکی از دوستانم فرستادم و حالا متوجه شدم که قصد سوء اسفاده از آنها را دارد. چگونه می توان سفته را پس گرفت؟ اگر قسمت بالای سفته با یک خودکار و دستخط دیگر تکمیل شود آیا اعتبار دارد؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقتی شما فقط پایین سفته را نوشته و امضا کرده‌اید بمعنی این است که
به دارنده اختیار داده اید که خودشان بقیه را پر کنند و اگر برای استفاده خاصی به ایشان داده اید مثلا داده‌اید که وام بگیرند و ایشان هم وام گرفته اند دیگر امکان استرداد آن را تا تسویه حساب وام ندارید اما اگر هنوز به صورت دست نخورده و نزد ایشان بلا استفاده باقی مانده است می توانید تقاضای استرداد آنرا بنماید

اگر بابت سفته ها مدیون نیستید می توانید ، اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و درخواست استرداد مطرح بنمایید.