چگونه باید اقدام کنم چه مدارکی باید داشته باشم برای اینکه قیومیت پسرم را به عهده بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۴ #96366676

همسرم فوت شده و یک پسر ۹ساله دارم میخواستم بدونم با وجود زنده بودن جد پدری میتوانم اقدام برای قیم شدن پسرم اقدام کنم چون جد پدری به عنوان قیم ملکی که به پسرم بعد از فوت همسرم بنامش شده را اجاره داده و به ما هیچ مبلغی نمیدهد و میگوید قیم هستم و هرکاری بخوام میتوانم انجام دهم من چگونه باید اقدام کنم چه مدارکی باید داشته باشم برای اینکه قیمیت پسرم را به عهده بگیرم و اگر بشود که قیمیت پسرم رابه عهده بگیرم دیگر جدپدری هیچ اختیاری درخصوص اموال پسرم دارد یا نه؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جد پدری یا همان پدر بزرگ بر فرزند شما ولایت دارد نه قیمومت، اگر مصلحت فرزندتان رعایت نمی شود می توانید با استناد به ماده ۱۱۸۴ قانون مدنی عزل وی را درخواست نمایید. مادر تا زمانی که شوهر نکرده با داشتن صلاحیت بر سایر بستگان برای قیمومت اولویت دارد. تقاضای شما باید به گونه‌ای تنظیم شود که ضمن اشاره به علت امر، متضمن درخواست اجرای حق اولویت مزبور نیز باشد.

درود
پدر بزرگ فرزند شما ولی قهری وی می باشد در قیمومت حق تقدم با مادر است.

با استناد به عدم رعایت غبطه ی صغیر درخواست عزل ولی قهری و نصب قیم بنمایید

با سلام
بعد فوت پدر جد پدری ولی قهری است .و موظف به رعایت غبطه ی فرزندان هستند حسب توضیحات ایشان موظف به رعایت غبطه ی فرزندان هستند در غیر اینصورت میتوانید اولا دادخواست مطالبات کلیه حق و حقوق فرزند را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مطرح نمایید.و همچنین عزل ایشان را از دادگاه تقاضا نمایید.

درود بر شما، ایشان موظف به رعایت غبطه ی فرزندتان هستند، میتوانید دادخواست مطالبات از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مطرح نمایید. ضمنا میتوانید عزل ایشان را از دادگاه تقاضا نمایید.

با توجه به عدم رعایت غبطه مولی علیه(پسر صغیر شما) میتوانید تقاضای عزل وی و تعیین قیم را نمایید و آمادگی خود را نسبت به قیمومت ایشان اعلام نمایید

درود:اگر اموالی از صغیر اداره می کنید هزینه آن را به صغیر باید بدهید ،در صورت عدم پرداخت در خواست عزل وی را به علت عدم غبطه(نگهداری اموال) برابر ماده ۱۱۸۴ قانون مدنی تقاضای نصب قیم برای صغیر نمایید.