معمولا بعد از چند قسط معوق دادگاه حکم جلب میدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #96348107

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم .
حکم اعسار از پرداخت مهریه در دادگاه تجدید نظر قطعی گردیده و زوج ملزم به پرداخت مبلغ سی میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت و هشت ماه یک سکه شده است . زوجه قبل از صدور حکم محکومیت مهریه طی دادخواست تامین خواسته به میزان کل مهریه مبلغ چهل میلیون تومان زوج را که در بانک قرار داشته توقیف نموده حال آیا :
۱_ چونکه زوج دیگر هیچ اموالی ندارد میتواند مبلغ توقیف شده حساب بانکی خود را با مبلغ پیش پرداخت مهریه تهاتر نماید؟ اگر میشود راه حلش چیست؟
۲ _با توجه به گرانی سرسام آور سکه زوج باز هم توانایی پرداخت محکوم به طبق رای قطعی اعسار را ندارد آیا با این شرایط زوج باید پیش پرداخت و اولین قسط مهریه را بپردازد و بعد دادخواست تعدیل تقسیط دهد تا موافقت گردد یا خیر؟
با سپاس فراوان .

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . برای تهاتر باید طی لایحه ای از اجرای احکام درخواست نمایید و برای دادخوایت تعدیل چون به تازگی اعسار صادر شده بعید به نظر میرسه تعدیل شما قبول بشه ...حداقل چند ماه باید بگذره بعدا درخواست تعدیل کنید

با سلام اول باید پیش قسط رو بدی بعد تقاضای تعدیل اقساط کنید تهاتر بدون اراده‌ی طرفین واقع می‌شود. اگر شرایط مقرر قانونی میان دو بدهی یا طلب وجود داشته باشد خودبه‌خود تهاتر اتفاق می‌افتد